8/12/08

το video με το γέλιο του πάκη για την δολοφονία του Αλέξη..

στο παρακάτω video,
φαίνεται ξεκάθαρα η απέραντη θλίψη του πάκη,
(σιγά μη σε γράψω με κεφαλαίο π, αλήτη)
για την δολοφονία του Αλέξη..

καμαρώστε την θλίψη του προϊστάμενου του άλλου ζώου,
που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 15χρονο Αλέξη
και έφυγε με βήμα ανάλαφρο..



και ο πάκης να τεθεί για λιθοβολισμό,
(όχι παραιτήσεις και μ@λ@κίες..)
μαζί με το γουρούνι..

edit: για το video, ευχαριστούμε τον Γιώργο Κρόγια

.

3 σχόλια:

  1. Να πω λοιπόν, θενκς για τη δυνατότητα...

    Όλα αυτά τα απίθανα που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, δεν αποδεικνύουν τίποτε άλλο από το ότι ως λαός είμασταν, είμαστε και (προφανώς) ΘΑ είμαστε ραγιάδες... Ω ναι, και ΑΠΕΡΑΝΤΑ βλάκες και αφελείς!

    Μόνο που σήμερα βεβαίως δεν είμαστε υπόδουλοι στους Τουρκαλάδες, αλλά σ'αυτές τις συμμορίες που αυτοαποκαλούνται ¨κόμματα" (έχουν γίνει τελείες εδώ και χρόνια), τους Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες που τους ανεβοκατεβάζουν στην εξουσία. Αλλά το χειρότερο είναι ότι είμαστε υπόδουλοι στην ανικανότητα και αναξιοκρατία που απορρέει από την παντελή έλλειψη εκπαίδευσης, από το Δημοτικό έως τα Ανώτατα Ιδρύματα, θύματα των μειοψειφιών που αποτελούν οι "κομματικές νεολαίες", που όμως οργανώνουν και τους υπόλοιπους κατά το δοκούν.

    Έτσι λοιπόν η συμμορία των 5 ("οικογενειών"), έχει κάθε συμφέρον να εκτονώνεται η κοινωνία στα γήπεδα και φυσικά στους δρόμους με την όποια αφορμή, γελειοποιώντας την κάθε (ούτως ή άλλως) ανίκανη εξουσία. Α, ναι, επίσης ανταμοίβει πλουσιοπάροχα αυτούς που παίζουν το παιχνίδι τους (δέχονται μίζες, ρουφιανεύουν, κλπ, κλπ). Π.χ. Κώστας Λαλιώτης (για να μην τα ξεχνάμε): από ξεβράκωτος αφισοκολλητής και ανίκανος για πάσα άλλη εργασία εκτός από αυτήν του κολαούζου, βρέθηκε (η γυναικούλα του) να έχει μερίδια ή πλήρη ιδιοκτησία στα Χόντος Σέντερ, Ζαρα, Κεντρική Κλινική και δεν ξέρω 'γω και πόσα άλλα...

    Και για να μην είμαστε άδικοι, υπάρχει και το πρόσφατο παράδειγμα του Ρουσόπουλου (ενός ντιπ για ντιπ ηλιθίου, απορώ τι του βρήκε η Μάρα Κορμάρα [κάποτε]). Απήλθε μεν, δεν επέστρεψε τίποτε δε, όπως άλλωστε και κανένας από όλους τους συμμορίτες που διοίκησαν και διοικούν αυτήν τη χώρα...

    Μα πού το πάω επιτέλους? Ότι το να διακωμωδείται ένας πανεπιστημιακός (που καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά), ασφαλώς δεν λύνει το πρόβλημα, ούτε καν ο αριστερός όρχις του Καραμανλή πρόκειται να παρενοχληθεί... Όσο για την "εν ψυχρώ" δολοφονία του μικρού, ποτέ δεν θα μάθουμε πραγματικά το γιατί. Όσο τσαμπουκάς και ράμπο να είναι ένας μπάτσος, δεν σκοτώνει τόσο εύκολα, εκτός αν του έχει δοθεί ειδική εντολή.

    Εν τω μεταξύ, εσύ δεν μελετάς, πάλι μένεις πίσω τρέχοντας στους δρόμους υποστηρίζοντας τη "λαική οργή", κάνεις μάθημα σε χώρους-τρώγλες, χωρίς εξοπλισμό. Και πριν το καταλάβεις, ο "Κολλεγιόπαις" θα σου έχει φάει τη δουλειά γιατί θα είναι καλύτερα καταρτισμένος.

    Συνοψίζοντας, θα σου πω (δικαιολογημένα) οργισμένε φίλε μου, ότι το πραγματικό σου πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Προκόπης, ούτε η εκάστοτε κυβέρνηση. Είναι ο ίδιος σου ο εαυτός, που δεν θέλει να κοπιάσει, φοβάται να ανταγωνιστεί και θέλει να μπει από την πίσω πόρτα (και δεν αναφέρομαι στους κωλομπαράδες εδώ!...). Είσαι εσύ που προσδοκάς από τον μπαμπά, το θείο, το συγγενή και εν τέλει το κόμμα για να φτιαχτείς. Κι όταν σου δοθεί η καίρια θέση, θα σπρώχνεις κάτω τον ικανότερο από φόβο μην την χάσεις.

    Να λοιπόν γιατί είσαι Ραγιάς και για όσο έχεις αυτήν την νοοτροπία θα παραμείνεις. Εν τω μεταξύ κάποιοι άλλοι θα πλουτίζουν νόμιμα και άνομα, περιμένοντας να τρελλαθούν στο γέλιο, τώρα που (ίσως) κυβερνήσει ο Γιωργάκης (βλ. Margaret).

    Άιντε λοιπόν, ακόμα με διαβάζεις? Οι δρόμοι σε περιμένουν για νέους "αγώνες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες..